Jeps Brændeovne

Isodor/Isokern

Isodor/Isokern - Stålforing

Hos Jep’s Brændeovne tilbyder vi renovering af ældre skorstene med Isodor.

Skorstenen skal leve op til nye miljøkrav

Isodor, der i dag ofte bruges i stedet for Isokern, er en stålforing, der isolerer ældre skorstene, således at de bliver moderne og lever op til de nye miljøkrav, der stilles til højeffektive brændeovne og oliefyre.

På grund af de nye højeffektive ildsteder levnes der ikke samme varmemængde til skorstenen.

Derfor opstår fugtproblemer, som også kaldes løbesod, som både giver store mørke skjolder og en meget sur lugt fra skorstenen.

Dette kan forhindres ved isætning af en skorstensforing med Isodor.

Isolering af skorstene med Isodor kræver specialudstyr samt den rette faglige baggrund og viden på området, hvorfor kun godkendte montører kan udføre arbejdet.

Med Jep’s Brændeovne som din ekspert på området er du sikret en kvalitetssikret isolering af din skorsten.

Over 25 års erfaring på området

Vi har over 25 års erfaring som skorstensfejer og montør, hvilket er din sikkerhed for, at alt bliver udført efter bogens regler og med den højeste personlige betjening.

Er du i tvivl om, hvorvidt din skorsten skal isoleres eller om den matcher de nye krav, så tilbyder vi gratis og professionel rådgivning.

Kontakt os på telefon 25 30 45 15 og få en kompetent rådgivning og professionel isolering af skorstenen

Kontakt os for at høre mere

Hos Jep’s brændeovne har vi stor erfaring og ekspertise inden for emnet og har i over 25 år leveret til kunder på hele sjælland og øerne.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 30 45 15 eller e-mail jepsbraendeovne@webspeed.dk.

Luk menu