Jeps Brændeovne

Profil og målsætning

I dag er det muligt at købe næsten alt over internettet

Uanset om du ønsker en ny bil, en ny trøje, en liter mælk eller en ny brændeovn, er det muligt blot med et enkelt klik at erhverve sig varen hjemme fra stuen eller fra kontoret.

​ Det er nemt, det er ofte billigt, og det sparer dig en masse tid.

​ MEN….

​ Mange glemmer ofte betydningen af en kompetent, rådgivende og vejledende service inden købet af et nyt produkt. Især med produkter som vores, der skal fungere som varmekilde i hjemmet, kan det være dyrt at springe over, hvor gærdet er lavest.

Der er mange forholdsregler ved køb af brændeovn

Hos Jep’s Brændeovne er vi det modsatte af en webshop. Vi lægger stor vægt på den personlige service og vejledning, hvorfor vi også tilbyder gratis rådgivning til alle vores kunder.
​ Opvarmning med brændeovn, pilleovn, biopejs eller et helt fjerde produkt kræver den rette viden om selve boligens konstruktion og isolering, boligens brændselsforbrug samt de nye strenge krav omkring sikkerhedsmål, brandafstand m.m.

​ Med over 25 års erfaring i branchen har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt, der matcher lige præcis dine ønsker samt dine og din boligs behov for opvarmning.

Vi leverer en skræddersyet totalløsning

Vores service består i en totalløsning med alt fra den indledende rådgivning og salget af produktet til montering og installering samt efterfølgende service.

Jep’s Brændeovne er med vores høje ekspertise din garanti for et produkt og en service i topkvalitet.

​ Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 30 45 15, såfremt du har spørgsmål til vores service og produkter eller ønsker at afgive en ordre.

Luk menu