Jeps Brændeovne

Pilleovne

Pilleovne

Ønsker du også at fyre med fremtidens miljørigtige brænsel og spare op til 70 procent op din olie-, gas- eller elregning? Så er en pilleovn den rigtige beslutning for dig.

Energivenlig opvarmning med en pilleovn

En pilleovn er et moderne, let anvendeligt og besparende alternativ til den gamle brændeovn eller anden varmekilde i hjemmet.

Pilleovne fyrer med træpiller og er derfor meget energivenligt, lige som du med en pilleovn har mange flere fordele frem for en brændeovn. I forhold til andre varmekilder er en pilleovn fuld automatisk og passer sig selv uden din tilstedeværelse.

Eksempelvis kan en pilleovn tidsinstilles til at tænde op en time før du kommer hjem fra arbejde, så hjemmet er varmet godt op når du træder ind ad døren. Ligeledes er det muligt at slukke 30 minutter efter, du er gået i seng, eller 30 minutter før du står op.

Fordele ved pilleovne:

  • Manuel og automatisk temperaturstyring med natsænkning
  • Ovnen er fuldautomatisk
  • Kan tidsindstilles efter dine behov
  • Kan installeres i alle typer af boliger
  • Den passer sig selv
  • Kan brænde døgnet rundt uden du skal være til stede

Over 25 års erfaring på området

Hos Jep’s brændeovne har vi stor erfaring og ekspertise inden for emnet og har i over 25 år leveret til kunder på hele sjælland og øerne.

Vi står for levering såvel som montering af din pilleovn, lige som vi selvfølgelig også står for efterfølgende service.

​Er du interesseret i en pilleovn eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 30 45 15 eller e-mail jepsbraendeovne@webspeed.dk.

Kontakt os for at høre mere

Hos Jep’s brændeovne har vi stor erfaring og ekspertise inden for emnet og har i over 25 år leveret til kunder på hele sjælland og øerne.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 30 45 15 eller e-mail jepsbraendeovne@webspeed.dk.

Luk menu