Jeps Brændeovne

Skorstene

Skorstene

Skorsten i alle typer og former

Drømmer du om en brændeovn, en pejs eller en pilleovn, men ingen skorsten har i huset? Eller ønsker du, at flytte brændeovnen til en bedre placering i hjemmet? Så har vi den helt rigtige løsning til dig. Hos Jep’s brændeovne, har vi i over 25 år leveret forskellige typer af skorsten til kunder på hele sjælland og øerne.

Vi leverer og monterer din skorsten

Med en stålskorsten har du mulighed for, at placere dit ildsted i boligen præcis, hvor du vil have det – uanset om ejendommens oprindelige skorsten er placeret et andet sted, eller om boligen ikke har en skorsten i forvejen.

Vi kan levere en pakkeløsning til dig, hvor vi står for leveringen samt monteringen af din skorsten.​
 
Vores mange års er faring i branchen med forskellige typer af ildsteder og skorstene, har givet os ekspertisen til at kunne give kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for hjælp til de svære valg.

Vi gennemgår din bolig og vejleder i alt fra opsætning af skorstene, brandafstande, sikkerhedsmål og andre lovkrav inden for området , således at du kan føle dig helt tryg ved dit nye ildsted og din skorsten.

Tag os med på råd

Er du i tvivl om, hvor i boligen dit ildsted vil gøre mest gavn rent varmemæssigt, så tag os med på råd og kontakt os på telefon 25 30 45 15 eller på e-mail jepsbraendeovne@webspeed.dk.

Kontakt os for at høre mere

Hos Jep’s brændeovne har vi stor erfaring og ekspertise inden for emnet og har i over 25 år leveret til kunder på hele sjælland og øerne.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 30 45 15 eller e-mail jepsbraendeovne@webspeed.dk.

Luk menu